Arvonnan tulos

Arvonta ja vanhojen pelargonien etsintä keräsi mukavasti lukukertoja ja osallistujiakin oli paljon. Mukavaa! Vanhojen pelargonien metsästyksemme jatkuu edelleen, joten pidättehän asian mielessä. Tässä ollaan tärkeän asian äärellä -kuten arvonnan kommenteistakin kävi ilmi, paljon vanhoja pelargoneja on jo tyystin kadonnut. Koitetaan yhdessä pelastaa ne kaikki loput, jotka vielä ovat olemassa! Suomen pelargoniyhdistyksen sivuilta löytyy muuten myös tulostettava lomake näiden vanhojen kasvien tietojen tallettamista varten (tästä pääset sinne).

Ja sitten se arvonta. Onnettarena toimi tällä kertaa satunnainen netistä löytyvä satunnaislukugeneraattori. Se arpoi kommentin nro 18, eli voitto menee Pauliinalle (17. helmikuuta klo 23.19)! Laitathan Pauliina yhteystietosi minulle (asiakaspalvelu@rinkinpuutarha.fi), niin lähetän sinulle palkintosi heti kun säät sen sallivat. Teeman mukaan luvassa on siis vanhoja suomalaisia pelargoneja. Paljon onnea voitosta!

Ihan tähän samaan postaukseen en nyt vielä käynnistä seuraavaa arvontaa, mutta kun vauhtiin nyt päästiin niin viikon sisällä on luvassa seuraava arvonta. Kannattaa siis pysyä kuulolla!

Kommentit

Lähetä kommentti