Uusi pelargonivuosi 2018

Tammikuun puoliväli vasta häämöttää, mutta ainakin täällä katse on jo niin tiiviisti keväässä, että tuntuu kuin kevät olisi jo oikeasti täällä. Liekö kyse optimismista vaiko onko tämä jokin puutarhurin suojamekanismi sille, ettei sitä varsinaista kevättä tahdo töiltä huomatakaan. Sitä jotenkin kai tulee etukäteen nautiskeltua kevätfiiliksistä, niinkuin varastoon. Olen kyllä ollut huomaavinani hienoista liikehdintää pelargonirintamalla jo muutenkin, en siis ole ainoa joka on hereillä jo.

Ihan sen varsinaisen ja oikean kevään kunniaksi kutsumme kaikki pelargoniystävät koolle lauantaina 31.3. Tapaamme taas keskeisellä paikalla, Huittisten Huhtamossa. Viimevuotinen tapahtuma oli huima menestys, ja tänäkin vuonna odotamme paikalle väkeä runsain mitoin. Pelargonitarjonta tulee olemaan ihan omaa luokkaansa, joten paikalle kannattaa vaivautua kauempaakin! Tuossa oikealta sivupalkista pääset tapahtuman omalle sivulle, jonne tulen päivittämään ajankohtaiset tiedot tapahtumasta. Olisi huippuhienoa nähdä teitä blogin lukijoitakin paikan päällä!

Tänne blogin puolelle en lupaa ehtiä tehdä kevään aikana kuin yhden varsinaisen postauksen. Pelargonien kasvukauden aikainen hoito kun on yhä edelleen käsittelemättä! Hyi minua! Sen voin kuitenkin luvata, samoin kuin sen, että tokihan me tänne joku arvonta vielä keväämmällä laitetaan. Samoin vanhojen suomalaisten listaa päivittelen aina joutessani.

Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin... ihanaa alkanutta pelargonivuotta, ystävät!

Tiina


Kommentit

Lähetä kommentti