Elokuun kymmenes

Hei kaikki!

Vanhat suomalaiset pelargonit hyppäsivät juuri omalle sivulleen tuonne blogin oikeaan reunaan. Talvea kohden tänne on luvassa lukuisia uusia lajikepäivityksiä, joten vanhat aarteet on jatkossa helpompi löytää heti. En päivitä niitä koskevaa blogipostausta enää, vaan poistan sen jonkin ajan kuluttua kokonaan. Huomaathan, että meillä on myös jatkuva etsintäkuulutus vanhoihin lajikkeisiin, ja luonnollisesti vaihtotarkoitukseen saattaa löytyä pistokasmateriaalia myös sellaisista lajikkeista, joita ei vielä muuten myyntiin riitä.

Kuluneena kesänä on pelargonipuutarhurilla kiirettä piisannut, ja kesä on ollut antoisa niin ammatillisesti kuin mielenkiinnollisesti. On varsin mukavaa aloittaa ja lopettaa työpäivä toteamalla, että tämän täytyy olla maailman mahtavin työ. On ollut ihanaa huomata, kuinka moni tapahtumissa jutulle tuleva on lukenut tätä blogia, ja on ollut mukavaa saada tästä positiivista palautetta. Siinä suhteessa tosin juna kulkee toiseenkin suuntaan ja kiitokset kuuluvat myös teille lukijoille.

Ihan vielä en ehdi syventyä sisätöihin, mutta tosiaan syksyn/talven aikana on luvassa lisää esittelyjä mitä ihanammista pelargonilajikkeista ja -lajeista. Siitä esimakuna pari kuvaa ;)

Tiina

Gammal Botan

Mrs Stapleton

New Port

Pelargonium zonale

Älsta Malin

Kommentit

  1. Voi miten ihania kuvia,niin kauniita!! Tuo väri kaikissa sävyissä on ihan minun lempiväri:)♥ Kaunista elokuuta sinne!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kasveja nuo pelargoniat. En vaan löytänyt arkistoistasi omaani. Vanha yksilö, josta pistokkaita otettu runsaasti. Jään lukijaksi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti