Kauppa ja kaikkea...

Enpä olisi uskonut, että pelargoniharrastus johtaa lopulta tähänkin; tein puutarhallemme verkkokaupan. Ihan oikean verkkokaupan, josta voi muutamalla klikkauksella tilata pistokkaita! Kyllä se aikansa istumista vaati ja varmasti lopputulos voisi olla ammattimaisempikin, mutta hei, nyt se kuitenkin on olemassa! Pelargoneja en vieläkään pysty tuottamaan suuria määriä kerralla etenkään vielä tähän aikaan vuodesta, mutta valikoimaa pääsee selaamaan jo. Ja on siellä sentään yli 60 verenpisaralajiketta valmiina matkustamaan uusiin koteihinsa. Tervetuloa tutustumaan, tai loimaalaisittain; pankaas poiketen!
En nyt sattuneesta syystä ole ehtinyt tätä blogia päivittää, mutta on mukavaa huomata, että tätä luetaan silti tasaiseen tahtiin. Koko ajan kyllä pyörittelen päässäni sopivia aiheita, joihin keräilen materiaalia. Työn alla on mm. oirekuvakirjasto erilaisista vioituksista ja vaurioista. Itseasiassa minulta aina aika-ajoin kysellään neuvoa erilaisten ongelmien kanssa, joten ajattelin että tämä aihe voisi innostaa teitä lukijoitakin lähettämään kuvia. Joten, jos kasvisi oireilee jollain näkyvällä vioituksella, voin yrittää diagnosoida vaivan syytä jos lähetät minulle kuvan oireesta (tiina@niittynen.fi). 

Läheskään kaikkia ongelmia ei voi kuvan perusteella tunnistaa, mutta kokeillaan (olen itsekin hieman utelias aiheen suhteen). Voin laittaa vastauksen myös yksityisesti, mutta haluan vastavuoroisesti käyttää kuvaa tässä blogissa (kuvaajan nimellä tai ilman) sitten kunhan ehdin aiheesta postauksen naputella. Voi olla että se postaus menee syksyyn, tai sitten ei. Katsotaan. Lajikenimi olisi muuten hyvä lisätieto niihin oirekuviin, sillä esimerkiksi ravinnepuutokset oireilevat eri tavoin eri lajikkeilla.

Aurinkoista kevättä itse kullekin!

Tiina


Kommentit

 1. Hienoa, että sait verkkokaupan luotua. On helpompi tilailla pistokkaita, kun kuva on heti nähtävillä. Nyt tilauksen tekemiseen meni paljon aikaa, kun jokainen lajike piti googlettaa tai etsiä täältä blogista kuva. Onnea verkkokaupalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kunhan vielä saan kuvat kaikista niin sitten kelpaa :)

   Poista
 2. Sain juuri ensimmäiset pistokkaani ystävältäni, ja googlettelun jälkeen löysin ihanan pelargonia-blogisi. En tiedä, mitä lajikkeita pistokkaani ovat, mutta ehkä se jossain vaiheessa selviää.
  ~jemmiina~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa pelargonien ihanaan maailmaan :) Tämä on harrastus, johon on helppo hurahtaa eivätkä ihanuudet ihan heti lopu kesken.

   Poista

Lähetä kommentti