Prinsessan Sandra


Prinsessan Sandran tausta on pysytellyt toistaiseksi arvoituksena. Nopealla googletuksella tosin löytyy arvelu, että se kuuluisi Tanskan kuninkaallisten sarjaan -muuten ihan hyvä veikkaus mutta eipä Sandra-nimistä prinsessaa tunnu löytyvän ainakaan elossa olevista kuninkaallisista. Sen sijaan prinsessa Sandra näyttäisi olevan jonkunlainen lastenohjelmien hahmo... hmm... 

Yhtä kaikki tämä pelargoni on sanalla sanoen hurmaava, yhtä ilotulitusta meille hempeiden hörselöiden ystäville! Kukat ovat kerrotut, ja valkoisten terälehtien reunat ovat pinkit. Sandra kulkee maailmalla maininnalla munankuoripelargoni, mutta käytännössä sen kuviosta on vaikea hahmottaa kunnollista munankuoripilkkua. Kuten tavallista, Sandrankin kukinnon väri vaihtelee hiukan valo-olosuhteiden mukaan.

Kasvutapa Sandralla on melko roteva; se siis kasvaa mielellään kokoa eikä pihistele kukintojenkaan koossa. Lehdet ovat vihreät ja niissä näkyy hiukan tummempi vihreä vyöhyke.
Kommentit

 1. Chisun laulun sanoin ei voi muuta sanoa kuin IHANA! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana!!! Voisiko Sandra olla lyhennys Aleksandrasta ? Sellainen prinsessa siellä on ollut, jommankumman nykyisen prinssin ex-puoliso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmaankin oikeassa :) Minä en oikein hallitse noita siniverisiä ja heidän käytäntöjään, mutta nyt kun mietin niin eipä tosiaan pelkkä Sandra taida olla kovin kuninkaallinen nimi vaan tosiaan lyhennys.

   Poista
 3. Voiko kukka olla jotain noin suloista? Aivan kuin pitsihörhelöä tai jotain muuta suloista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti