Päivitystä pitkästä aikaa!

Tosiaan pitkästä aikaa, täällä ollaan! Blogia saati pelargoneja en tietenkään ole unohtanut, mutta tuossa toukokuulta eteenpäin alkoi sellainen hulina sekä koulun että omien töiden kanssa, etten yksinkertaisesti ole ehtinyt enkä jaksanut hoitaa tätä bloggaamispuolta. Syksykin venyi ennätyksellisen pitkälle -meillä puitiin vielä lokakuussa ja se oli kyllä omiaan rutistamaan viimeiset mehut emännästäkin. No, nyt on kausi alta pois, pelargonit talvehtimassa ja hetki taas aikaa hoitaa kirjallisia töitäkin.

Sitten täytynee pyytää mitä nöyrimmin anteeksi, että myös tuo lupaamani huhtikuun arvonta on venynyt (tähän kohtaan voitte kuvitella nolon punan poskilleni)! Luvattu on kuitenkin luvattu, joten laput menivät purkkiin ja pikku onnipojat nostivat sieltä nimet tuitiina ja DoubleEllen! Laitatko tuitiina viestiä sähköpostiini (tiina@niittynen.fi) niin sovitaan lähettelyt. Vielä on käypäisiä kelejä postittaa, mutta tokihan nämä säilyvät kevääseenkin. DoubleEllen; minä laitan sinulle viestiä koska yhteystietosi ovat kyllä tallessa!

Semmoista nopeaa ajantasaistusta tällä kertaa. Kesältä on kertynyt huimasti kuvamateriaalia, jota alan tässä käydä läpi teidän iloksenne ja kauhuksennekin (tiedossa siis myös ei-niin-ihanaa mutta tuiki tärkeää asiaa kasvintuhoojista!).

Tiina

Kommentit

  1. Olenkin odottanut postaustasi ja pelargonien kuvia:) Kiireet ymmärtää ja silloin ei ehdi ylimääräistä, mutta kiva tosiaan kun palasit.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa olla kaivattu :) Tuossa on muutama lajike-esittely jo valmiinakin, että kyllä tässä nyt alkaa päivitystä tipahdella :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että jaksat ja ehdit taas tänne. Odotan innolla tulevia postauksiasi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti