Maaliskuun arvonta

Heippatirallaa kaikki lukijat ja kommentoijat!

Tässä kevättä kohti mennessä on meinannut hieman kiirettä pukata, joten olen ollut luvattoman laiska kommentoimaan tänne. Suokaa anteeksi! Aprilli- ja maaliskuun arvontapäiväkin meni lähinnä selkää potiessa sohvalla, joten maaliskuun arvontakin myöhästyi nyt hieman. Nyt se on kuitenkin tehty (kiitos taas lukuisista kommenteista!), ja maaliskuun pistokaspaketti lähtee maatuskalle! Toinen paketti matkustaa Hau Vuhin suuntaan. Onnea!

Aikaisempien arvontojen palkintoja lähettelinkin siltä osin kuin oli sovittu, mutta nimimerkin levir yhteystiedot puuttuvat yhä! Siis huhuu levir, otapa yhteyttä niin täältä pesee pistokkaita!

Ihanaa keväänodotusta kaikille!

Tiina

Kommentit

 1. Minäkö voitin? Juhuu, ihanaa kiitos! Laitatko sähköpostios. tänne, niin laitan yhteystiedot. Päivän paras uutinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sinä voitit, onnea! :) tiina@niittynen.fi on säponi.

   Poista
 2. Pelargonit tekevät ihmiset onnelliseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olet Pirkko asian ytimessä, juuri niin se on :)

   Poista
 3. Minäkin olen näemmä voittanut jotain aiemmalla nimelläni Hau Vuh. Laitoin sinulle Tiina google+-sivun kautta hangout-viestiä, mutta aloin sitten miettiä, että ehkä et edes käy sitä lukemassa pitkiin aikoihin.

  VastaaPoista
 4. Sähköpostiosoitteeni on muuttunut tuosta edellisestä kommentistani. Uuden saat, kun otat minuun google+-sivun kautta yhteyttä. Tosin tästä arvonnasta alkaa olla jo aikaa melko paljon, enkä itse edes huomannut pitkään aikaan, että arvontavoitosta oli täällä maininta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eija!
   Tässä itse kullakin on aikaa vierähtänyt, mutta tottahan toki voitto on voimassa :) Olen koettanut etsiä noita viestejäsi, mutta en kyllä keksi mistä ne löydän. Laittaisitko minulle sähköpostia osoitteeseen tiina@niittynen.fi niin sumplitaan homma valmiiksi :)

   Poista

Lähetä kommentti