Tammikuun arvonta!

Enpä olisi arvannut, millaisen suosion pistokasarvonta tällä kertaa saavuttaa! Ilmeisesti se on tuo kevään läheisyys joka on saanut pelargonistit hereille :) Mieltä lämmittää myös valtava ryöpsäys blogin lukukerroissa -ihanaa että aihe kiinnostaa ja mukavaa etten kirjoittele tyhjään bittiavaruuteen!

Tammikuun pistokasarvonta on nyt suoritettu, ja pistokaspaketti lähtee Alixille! Ja koska osallistujia oli niin paljon, ja koska minulla on kaksi pientä onnettaren apulaista, lähtee toinen pikku paketti Kaupunkilaistytölle. Onnea!

Samalla systeemillä jatketaan, eli jokainen helmikuun aikana kommentoinut on mukana seuraavassa arvonnassa. Laittakaapa muuten jonkunlainen tunniste kommentteihin, nyt oli muutamassa lapussa "Anonyymi kohdassa se ja se". On sitten helpompi kohdistaa voitto oikealle henkilölle jos sattuu lappu nousemaan!

Ensi viikolla jatkan kirjoittelua taas varsinaisen asian eli pelargonien parissa!

Aurinkoisin terveisin,

Tiina

Kommentit

 1. Kiva kuulla, että lukijoita kiinnostaa pelargonit ja miksikäs ei, on ne vaan niin ihania<3 Tuo varmasti auttaa kun nyt voi liittyä heti jäseneksi! jukijoita onkin jo kertynyt 12 ja koska blogisi näkyy heidän kaikkien blogilistalla, niin siitä se ketjureaktio lähtee mukavasti liikkeelle. Myös se lisää lukijoita kun käy itse ahkerasti lueskelemassa ja kommentoimassa toisten päivityksiä. Sieltä aina joku bongaa kommentoijan ja kurkistaa, milainen blogi hänellä onkaan!
  Voi kumpa minulla kävisi kerrankin onni<3 En muuten vieläkään ole kunnolla kerinnyt paneutua listaasi, nytkin täytyy heti seuraavaksi tarttua kolan varteen, ihan mukavasti tuli viime yönä lunta tänne eteläänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tästä tosiaan ihan mukava ketjureaktio on käynnistynyt :) Tosin kyllä se varmaan on tuot kevätkin kun vaikuttaa -nuo syksyn pimeimmät kuukaudet eivät varmaan ole sitä hedelmällisintä aikaa pelargonihuumalle :)

   Täytyypä alkaakin kommentoimaan ahkerammin, blogeja tulee kyllä luettua ainakin näin talviaikaan. Kesällä ei meinaa ehtiä ;)

   Poista
 2. Innolla odotan,että pääsen leikkaamaan pelargonioitani 😊 Mutta täytyy vielä malttaa.Saintpaulioita olen jo jakanut ja laittanut uusiin multiin 😊 Eka kertaa tein santuille perliitti,vermikuliitti ja multaseoksen.Nyt poikkesin vähän aiheesta lajin suhteen 😊

  VastaaPoista
 3. Ihmeellisiä kysymysmerkkejä tulee sanojen perään.Tarkoitus oli laittaa hymynaama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla näkyy tyhjät ruudut mutta tuolle kommenttisivulla hymynaamat hymyilevät ihan oikein :)

   Hatunnosto santtukasvattajalle! Minä olen haaveillut monista ihanista santuista jo pitkään, mutta jostain syystä en tahdo onnistua niiden kanssa sitten ollenkaan.

   Poista
 4. Minäkin päätin sitten liittyä jäseneksi, olen seurannut blogia jonkin aikaa.. Pelargonikuume lähti muutama vuosi sitten liikkeelle siitä, että kaupunkiasunnon paahteisella parvekkeella ei pärjää mikään muu kasvi ilman vaurioita. (Paitsi kaktus kuivana kesänä.) Ja koska olen vielä aloittelija, haluan tietysti oppia lisää erilaisista lajikkeista ja niiden ominaisuuksista.
  Kaikki viime kesän pelargonit muuttuivat talven aikana kerrostalovintillä kuiviksi korpuiksi, joten pian on aika alkaa kokeilemaan uusia lajikkeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava juttu, pelargonikuume on ihana ja useimmiten itse itseään ruokkiva innostus ;) Kuivia korppuja ei kuitenkaan kannata ihan heti hylätä, ne saattavat yllättää elinvoimallaan.

   Poista
 5. Nyt sitten heti taas mukaan helmikuun arvontaan!

  VastaaPoista
 6. Kiitos pikku onnettarille, tästä voitosta olen todella onnellinen :)

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajille! Hyvä postaus pistokkaista, kokeilen taatusti. Ja mukana olen helmikuun arvonassa ilman muuta!

  VastaaPoista
 8. TIlhiski! Olipas ihana blogi-löytö - kiitos kun mainostit Pentissä! Kevät tuli juuri paaaaljon lähemmäksi :)
  RillaV

  VastaaPoista
 9. Ja onnittelut Alixille!
  RillaV

  VastaaPoista
 10. Taas loikkaan arpajaisiin mukaan. Yhteystietoni löytyvät tuon nimeni takaa, jos minulle osuu hyvä tuuri..

  VastaaPoista
 11. Hei! Voiko jäseneksi liittyä ilman google tms tiliä? Ihan vain mailosoitteella tai jotain?

  VastaaPoista
 12. Olen liittynyt lukijoihisi, joten oletin, että minulle tulee sähköpostiin ilmoitus, kun kirjoitat jotain uutta. En kyllä ole sähköpostia saanut. Vai olenko nyt ymmärtänyt jujun väärin.

  VastaaPoista
 13. Minä olen kyllä huonoin mahdollinen vastailemaan noihin lukija-asioihin, mä vaan käytän tätä... Ymmärtääkseni lukijaksi liittyäkseen tarvitsee joko Google-tilin tai Blogger-profiilin. Mulla seuraamieni blogien tekstit tulevat näkyviin tänne bloggeriin, eivät sähköpostiin. Jos jollain konkaribloggaajalla on parempaa tietoa niin kertokaa toki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ajatellutkaan, että tekstit tulisivat sähköpostiin vaan että tulisi ilmoitus, että blogissasi on uutta luettavaa. Mutta eipä tuo haittaa. Käyn täällä aika usein katselemassa ja lueskelemassa.

   Poista
 14. Täällä Ankkalammellakin luetaan blogiasi innolla - kiva, että on suomenkielinenkin kattava pelargoniblogi! Kun pelargonikärpänen aikoinaan alkoi meillä pörräämään tietoa kyllä löytyi, mutta luvattoman usein lukeminen meni vain kuvien selailuksi, kun lajikuvauksien lukeminen toisella tai "kolmannella" kotimaisella sai vain pään pyörälle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti