Honeywood Suzanne


Honeywood Suzanne (Thorp 1986) on perinyt aprikoosiin vivahtavan värinsä P. frutetorumilta. Kukat ovat kerrotut/puolikerrotut ja suuret kasvin pieneen kokoon nähden. Honeywood Suzanne kukkii todella ahkerasti. Itse kasvi on hyvin hento ja tiiviskasvuinen. Lehdet ovat vihreät ja niissä näkyy kapea tummempi vyöhyke mikäli kasvi kasvaa runsaassa valossa.


Kommentit

 1. On ihan tosi söpö! Jostain syystä nämä kääpiöt alkaa viedä sydämen.. Ja tässä viehättää erityisesti se, että kukat on vaaleat mutta pitkät kukkavarret tummat! Aivan ihana..

  VastaaPoista
 2. Onpas suloinen, minä olen jotenkin ihastunut näihin yksinkertaisiin kukkiin.

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Ostin Honeywood Suzannen pienen istutetun pistokkaan kesällä Porin Pelargoni-päivältä. Olen pitänyt sitä sisällä poiketen muista pelakoistani. En tiedä mitä sen kanssa tekisin, koska ei näytä kasvaneen laisinkaan ja muutenkin näyttää "anemiselta". Huolissani, menetänkö kohta koko kasvin. Onko ko. kasvilla joitain erityisvaatimuksia? Olisiko sittenkin pitänyt pitää ulkona kuten muutkin sukulaisensa? Terv. Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pia! Vaikea nyt kasvia näkemättä on diagnoosia tehdä. Honeywood Suzanne saattaa kyllä jurottaa joskus, ennen kuin lähtee kunnolla kasvuun. Villiperimä saattaa vaikuttaa sen vuosirytmiin vahvemmin kuin tavallisilla zonaleilla. Ehkäpä kasvisi on vain jostain syystä tulkinnut, että nyt olisi aika pitää lepokausi. Omanikaan eivät ole nyt kesän aikana paljoa kasvaneet, luotan siihen että röyhähtävät taas kevättalvella. Lisäksi Honeywood Suzannella on taipumus kukkia liikaa, joskus jopa itsensä hengiltä jos kukintaa ei rajoita. Kääpiökokoinenhan se on muutenkin.

   Poista

Lähetä kommentti