Arvonnan tulos...

No niin, kiitokset kaikille kommenteista! Pistokaspaketti on nyt arvottu, onnipoikina toimivat Juho 4v. ja Veeti 3v, molemmat jo pitkän linjan pelargonisteja. Onni suosi piviä. Pivin suuntaan ovat lähdössä juurtuneet pistokkaat pelargoneista Miss Burdett-Coutts, Nimismies, Francis Parret ja Pink Aura. Kaikki löytyvät myös tästä blogista, julkaisen nimittäin Nimismiehen esittelyn heti tämän tekstin perään.

Tosiaan, onnipoikia oli kaksi ja kumpikin tietty halusi nostaa lapun. Siispä tomera pieni Nimismiehen alku on täällä nyt varattuna Tiiskulle. Laitan voittajalle sähköpostia niin sovitaan toimitusajasta. Nakkaisitko Tiisku sinäkin yhteystietosi minulle (tiinaATniittynen.fi) niin voin postittaa palkintosi.

Kiitos vielä kaikille osallistujille ja onnea voittajille!

Kommentit

  1. Voi kiitos ! Ja ihania pelakuita, joita mulla ei ole ennestään. Omat olemassaolevat olevat suurin osa ruusunnuppuja. Laitoin sulle emailia, sorry että vähän myöhässä. Olipa ihana ylläri !

    VastaaPoista
  2. Ei kestä kiitellä, minusta oli tosi mukavaa kun niinkin moni osallistui. Tänään lähtivät pelakuulapsukaiset uuteen kotiin luoksesi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti